Ääninäyttelemisen perusteet

Takaisin

(0,50 op)

​Miten käytät ääntäsi viestintäkeinona? Haluaisitko ääninäytellä? Tehdä mainoksia, perustaa podcastin tai jalostaa sitä? Mihin kaikkeen ihmisääni pystyy, entä miten tehdä hyviä introja tai elävöittää puheääntä muilla äänikeinoilla, entä mitä tekniikkaa hyvä äänenlaatu vaatii?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Viestintätehtävissä toimivat, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Papit
Aika ja paikka: 25.-26.4.2023, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 24.3.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa soveltaa ääninäyttelyn perustietoja ja -taitoja työssään. Osallistuja tietää äänen merkityksen ilmaisun ja työskentelyn muotoina.
Lisätietoja: Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut ääninäyttelemisestä ja äänen käytöstä erilaisten luovien kokonaisuuksien yhteydessä.
Koulutuksessa käsitellään laaja-alaisesti äänen käyttöä; 1. Skriptien tulkinta 2. Karakterisointi 3. Ääniharjoittelu 4. Yhteistyö ja yrittäjyys Koulutuksen aikana tehdään useita harjoituksia, joilla harjoitellaan ja havainnollistetaan aiheen eri osa-alueita. Kouluttaja on äänialan ammattilainen Simo Orpana. Simo Orpanalla on yli 16 vuoden kokemus äänisuunnittelusta, ääninäyttelemisestä, säveltämisestä ja äänialan yrittäjyydestä.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 €
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto