Ajankohtainen teemapäivä: Jumalanpalvelus ja me, Pello

Verkostotapaaminen

​Oulun hiippakunta järjestää lokakuussa 2021 kiertueen. Jumalanpalvelus ja me -teemalla. Kiertuepaikkakunnat ovat Raahe, Pello ja Kuusamo.

Tapahtuma on suunnattu seurakunnan työntekijöille, luottamushenkilöille, vapaaehtoisille ja vapaaehtoistyötä harkitseville. Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittautuminen vaaditaan ennakkojärjestelyjen vuoksi.

Päivät alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 15.30. Päiviin sisältyy lounas ja kahvit, jotka hiippakunta tarjoaa.

Ilmoittaudu vain yhteen tapahtumaan, päivien ohjelma ja teemat ovat kaikissa alueellisissa tapahtumissa samankaltaiset!

Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: Muut
Aika ja paikka: 13.10.2021, Pellon seurakuntakoti, Lapintie 3, Pello
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.9.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Tämän sivun ilmoittautumislinkki ohjaa Oulun hiippakunnan kalenteriin, missä viimeisin päivitetty tieto tapahtumasta ja ilmoittautumislinkki.
Osallistumismaksu: ei ole
Täysihoito: ei ole
Tiedustelut kustannuksista: raimo.paaso@evl.fi
Tiedustelut sisältö: Hiipakuntasihteeri Raimo Paaso, 040 8386 807, raimo.paaso@evl.fi