Ajankohtaiskoulutus turvapaikanhakijoista, pakolaisuudesta, paperittomuudesta sekä vihapuheesta

Ajankohtaiskoulutuksessa käsitellään ajankohtaisia asioita pakolaisuuteen, turvapaikanhakuun, paperittomuuteen ja vihapuheeseen liittyen. Koulutuksessa on koulutuksellinen ja vertaistuellinen osio. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös internetin välityksellä.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, opiskelijat, papit
Aika ja paikka: 4.5.2020, Kirkkohallitus Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2019
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/ajankohtaiskoulut_turvapaikanhakijoista
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee pakolaisuuden, turvapaikanhaun ja paperittomuuden nykytilan sekä osaa kohdata vihapuhetta rakentavasti.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 40 € sisältää lounaan ja kahvin
Kustannusten lisätieto: Internetin välityksellä osallistujat voivat osallistua päivään ilmaiseksi. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.
Tiedustelut: Ulla Siirto ulla.siirto@evl.fi 040-6881440
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta