Alussa oli Sana – ja sitten alettiin saarnata

(0,25 op)

Mikä erottaa saarnan ”tavallisesta puheesta”? Millaisin keinoin kuulijan mielenkiintoa pidetään yllä? Kuinka tasapainoilla retoriikan, eksegetiikan ja dogmatiikan vaatimusten välillä? Miten puhua kristinuskosta maallistuvassa yhteiskunnassa?

Unohda tylsät stereotypiat ja kliseet papillisesta puhenuotista: koulutus innostaa tutustumaan monipuolisesti saarnan mahdollisuuksiin. Koulutus sopii kaikille saarnoista ja hengellisistä puheista kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pitkän linjan ammattilaisillekin.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, muut, nuorisotyönohjaajat, opiskelijat, papit
Aika ja paikka: 25.9.2019 Kirkon talon koulutussali Mikael
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.8.2019
Sähköposti ja puhelin: terhi.paananen@evl.fi puh. 050 3019268
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.fi/reg/alussa_oli_Sana
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa kokeilla uusia ja erilaisia saarnaamisen muotoja.
Kieli: suomi
Täysihoito: ei
Muut kustannukset: Ruokailu omalla kustannuksella
Tiedustelut: Terhi Paananen terhi.paananen@evl.fi 050 3019268