Arkiretriitti

Osallistuja osallistuu henkilökohtaisesti ohjattuun arkiretriittiin, tapaa ohjaajan päivittäin ja osallistuu jumalanpalveluselämään Tallikappelissa

Tehtäväalue: sielunhoito, spiritualiteetti
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lastenohjaajat, muut, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 4.-8.2.2019 Oulun tuomiokapituli, Tallikappeli, Hallituskatu 3, 90100 Oulu
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.1.2019
Kieli: suomi
Muut kustannukset: Osallistuja huolehtii itse majoitus- ja ruokailukulut.
Tiedustelut: Saija Kronqvist saija.kronqvist@evl.fi 044 7555 552
Lisätietoja: Ohjaajana pappi, psykoterapeutti Maria Hekkanen ja pappi Saija Kronqvist. Retriittiin osallistuvat voivat elää arkista elämäänsä ja he varaavat aikaa päivittäiselle ohjauskeskustelulle tiistaista perjantaihin Tallikappelissa. Ohjaus tapahtuu ignatiaanista ohjaustapaa soveltaen. Ehtoollista vietetään aloitus- ja päätöspäivinä. Retriitti on avoin Oulun hiippakunnan työntekijöille ja seurakuntalaisille.

Linkki kotisivulle: http://www.oulunhiippakunta.evl.fi/
Toteuttaja: Oulun hiippakunta