Arkkihiippakunnan viestintäpäivä

Päivä on tarkoitettu tiedottajille ja viestinnästä vastaaville sekä seurakunnan viestinnän kehittämisestä vastaaville työntekijöille. Päivä järjestetään osana kaksipäiväistä kirkkoherrojen kokousta.

Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa, viestintä, vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, kirkkoherranviraston työntekijät, viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 25.9.2019 paikka avoin
Ilmoittautuminen viimeistään: 11.9.2019
Ilmoittautumisen lisätiedot: Linkki aukenee myöhemmin
Kieli: suomi
Muut kustannukset: Matkat ja mahdolliset päivärahat
Tiedustelut: Mari Leppänen ja Anna-Liisa Hyrsky-Heikkilä mari.leppanen@evl.fi, anna-liisa.hyrsky-heikkila@evl.fi
Lisätietoja: Viestintäpäivään mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kirkkoherran lisäksi seurakunnasta voi ilmoittautua enimmillään yksi henkilöä. Hiippakunnan viestintäpäivään osallistuvat kaikki kirkkoherrat osana kaksipäiväistä kirkkoherrojen kokousta. Kirkkoherroilta ei tarvitse ilmoittautua päivään.
Linkki kotisivulle: http://www.arkkihiippakunta.fi
Toteuttaja: Turun arkkihiippakunta