Biblejournaling -koulutus

Takaisin

(0,5 op)

Bible Journaling yhdistää Raamatun lukemisen ja kädentaidot. Kurssilla tutustutaan kirjoittamiseen Raamatun lukemisen tukena sekä tavallisimpiin tekniikoihin ja työvälineisiin. Koulutukseen osallistuva kehittyy Bible Journaling -  menetelmän käytössä raamattuopetuksen välineenä tai oman hengellisen elämän hoitamisessa. Koulutus sopii niin seurakuntien työntekijöille, vapaaehtoisille kuin harrastajillekin.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 4.-5.5.2020 Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 20.4.2020
Ilmoittautumislinkki: https://wilma.jko.fi/browsecourses
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa koristella ja kuvittaa Raamatun tekstejä esim. piirtämällä, maalaamalla, leimaamalla ja tekstaamalla samalla tekstin sanomaa miettien. Osallistuja osaa soveltaa tekniikkaa työssään seurakunnassa tai henkilökohtaisessa elämässä.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 250 €
Täysihoito: 40€€/2hh, 60€€/1hh sis. aamupalan
Kustannusten lisätieto: Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään peruutusmaksuna 20 % koulutuksen hinnasta. Silloin kun peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssiin alkamista, peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ajankohtaiskoulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta eikä ilmoita peruutuksesta mitään, häneltä peritään koulutusmaksu täysimääräisenä.
Lisätietoja:  Kouluttajina toimivat diakoni, kirjoittamisen- ja retriitinohjaaja Nina Klemmt ja diakoni, artesaani, kirjallisuusterapiaohjaaja Heli Lindroos  Kouluttajat tuovat materiaalia, mutta osallistuja voi halutessaan tuoda myös omaa materiaalia mukaansa. Ohjelman saat noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen kurssille on sitova.
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
https://www.jko.fi/koulutus/lyhytkurssit/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto