D-areena Ylöjärvellä

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, kasvatus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: ti 26.3.2019 klo 12.30 – 16
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2019
Kieli: suomi
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ruokailun ja kahvin.
Muut kustannukset: Matkakustannukset
Tiedustelut: Airi Raitaranta ja Hanne von Weissenberg airi.raitaranta@evl.fi; hanne.vonweissenberg@evl.fi 040 091 0773 Raitaranta, 050 387 6254 von Weissenberg
Lisätietoja: Areena on avoin erilaisille näkökulmille ja yhteiselle keskustelulle ihmisarvosta ja lähimmäisyydestä. Areenan tavoitteena ei ole löytää yhteistä lukittua kantaa vaan keskustella dialogisesti erilaisia näkökulmia kunnioittaen. Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa seurakuntalaisten ja asukkaiden paikallista toimijuutta ja osallisuutta seurakunnan työntekijöiden kumppaneina. Areenan keskustelujen myöhemmin ilmoitettava yleisteema rakentuu paikallisesti Ylöjärven seurakunnan työntekijöiden kanssa. Muiden seurakuntien työntekijöitä kutsutaan mukaan oppimaan ylöjärveläisten kanssa areena-toimimallin toteuttamisesta.

Tämä ilmoittautuminen on tarkoitettu vain muiden seurakuntien työntekijöille, paikkoja on varattu 15.

Linkki kotisivulle: http://www.tampereenhiippakunta.fi
Toteuttaja: Tampereen hiippakunta