Diakoniajohdon verkostotapaaminen – Ei yhtään yksinäistä

Maanantaina paneudumme yksinäisyyden torjuntaan. Tarkastelemme yksinäisyystutkija Elisa Tiilikaisen (Itä-Suomen yliopisto) johdolla ajankohtaisen tutkimustiedon valossa yksinäisyyden kokemuksia elämänkulun eri vaiheissa. Iltapäivällä tutustumme muutamiin lahtelaisiin yksinäisyyttä torjuviin kohtaamispaikkoihin. Tämän jälkeen on vuorossa D-areena-keskustelut yksinäisyyden teemoista.

Tiistaina on mahdollisuus syventyä johtamisen ajankohtaisiin kysymyksiin. Teemat valitaan alkuvuodesta 2020. Voit ehdottaa aiheita listalle ilmoittautumisen yhteydessä tai Diakoniajohtajat -Teams-tiimissä. (Liity Teams-tiimiin lähettämällä pyyntö teija.saloranta@evl.fi).

Tiistaina iltapäivällä syvennymme valmentavaan johtamiseen.

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 16.-17.3.2020 Lahti
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2020