Diakonian opintomatka Edinburghiin

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 22.-26.10.2019, Edinburgh
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2019
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen sähköisesti alla olevan Hakeudu koulutukseen -linkin kautta.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa käyttää työssään osallisuuden vahvistamista heikkenevien resurssien keskellä moniarvoisessa ja monikulttuurisessa toimintaympäristössä.
Kieli: suomi
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu sisältää lennot, majoituksen (tod. näk. kahden hengen huoneessa) ja mahdollisesti joitakin ruokailuja.
Tiedustelut: Sirpa Tirri (sirpa.tirri(at)evl.fi), Kirsi Rantala (kirsi.m.rantala(at)evl.fi), Katri Valve (katri.valve(at)evl.fi), Cecilia Forsén (cecilia.forsen(at)evl.fi)

Lisätietoja: Opintomatka suuntautuu Espoon hiippakunnan ystävähiippakuntaan Edinburghiin, missä tutustumiskohteet valikoituvat kohdistumaan yhteiskunnan sosiaalisiin ongelmiin, kirkon kysymyksiin sekä työntekijöiden spiritualiteetin vahvistamiseen. Matka on tarkoitettu diakoniatyöntekijöille, joilla on johtavia tehtäviä (johtavat diakoniaviranhaltijat, työalavastaavat jne.), Espoon, Helsingin ja Porvoon hiippakunnissa.

Matkalle otetaan enintään 25 henkilöä.

Toteuttaja: Espoon hiippakunta
Yhteistyökumppani: Espoon seurakuntayhtymä, Helsingin seurakuntayhtymä, Vantaan seurakuntayhtymä