Diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä, Turun arkkihiippakunta

Takaisin

Turun arkkihiippakunnan ja KUA:n yhteinen koulutus diakoniatyöntekijöille ja KUA:n yhteyshenkilöille ja työn tukijoille. Päivässä saa tietoa arkkihiippakunnan ajankohtaisista diakonian asioista ja Kirkon Ulkomaanavusta sekä kansainvälisen diakonian sisältöjä ja valmiita toimintamalleja ja materiaaleja.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat, viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 30.1.2020 klo 10-15, Mikaelintalo, Pyölintie 3, Paimio
Ilmoittautuminen viimeistään: 23.1.2020
Ilmoittautumislinkki: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/ajankohtaispaivat/
Osaamistavoitteet: Osallistuja saa uusinta tietoa diakoniatyön kentältä ja tuntee Kirkon Ulkomaanavun toimintaa maailmalla ja Suomessa sekä osaa käyttää Ulkomaanavun materiaaleja.
Kieli: suomi
Muut kustannukset: matkakulut
Kustannusten lisätieto: Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa osallistujille ohjelmassa mainitut tarjoilut.
Tiedustelut: Nina Silander nina.silander@kirkonulkomaanapu.fi 0400 801420
Lisätietoja: Turun arkkihiippakunta järjestää diakoniatyöntekijöille ajankohtaispäivän vahvistaakseen diakonian asiantuntijuutta. Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa eri hiippakunnissa. KUA:n ajankohtaispäivät on suunnattu Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille. Voit osallistua siihen koulutukseen, jonka paikka ja aika sopii sinulle parhaiten. Vuoden ensimmäisessä ajankohtaispäivässä Paimiossa on kansainvälisiä vieraita Kirkon Ulkomaanavun maatoimistosta ja koulutuksen teema on Yhteisvastuukeräys. Ohjelma lähetetään sähköpostilla arkkihiippakunnan seurakuntiin ja yhteyshenkilöille ja se löytyy KUA:n nettisivuilta noin kuukautta ennen.
Linkki kotisivulle: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/
https://www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/ajankohtaispaivat/
https://www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/ajankohtaispaivat/
Toteuttaja: Kirkon Ulkomaanapu
Yhteistyökumppani: Turun arkkihiippakunta ja Paimion seurakunta