Domus-pääkäyttäjäkoulutus

Teams-koulutuksena toteutettavassa koulutuksessa käydään läpi Domus-asianhallintajärjestelmän käyttöä mm. käyttäjäorganisaatioiden antaman palautteen perusteella keskittyen niihin asioihin, joissa tarvitaan osaamisen täydentämistä.
Koulutuksen ajankohta ja ilmoittautumisohjeet tuodaan myös Domus-pääkäyttäjät kirkossa Teamsiin sekä Sakastiin. Koulutus tallennetaan ja se on saatavilla 2 kk koulutuksen jälkeen ryhmän Teams-sivulla. Koulutus on maksuton Domus-organisaatiolle.

Koulutustyyppi: Verkkototeutus
Tehtäväalue: Hallinto ja talous
Kohderyhmä: Hallinnon ja talouden työntekijät
Aika ja paikka: 19.4.2022 klo 9-12
Ilmoittautuminen viimeistään: 5.4.2023
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa hyödyntää Domus-asianhallinnan ominaisuuksia sähköisessä asianhallinnassa.
Lisätietoja: ​​Koulutus toteutetaan Teamsilla.​​Kouluttajana on Eerika Peltonen Triplan Oy:ltä.

Osallistumismaksu:
Tiedustelut kustannuksista:
Tiedustelut sisältö: johanna.mela@evl.fi
Aineistoa: https://sakasti.fi/hallinto-ja-talous/arkistointi-ja-kirjasto/asiakirjahallinto/ajankohtaista-2/koulutus/
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Hallinto-osasto
Yhteistyökumppanit: Triplan Oy