Draamaa!

Takaisin

(2 op)

​​Tule pistämään elämä draamaksi! Koulutus keskittyy draamaa soveltavien toiminnallisten työtapojen käyttöön eri ikäisten opetus- ja ryhmätoiminnassa.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat
Aika ja paikka: 30.9.-1.10. ja 28.-29.10.2022 Turku
Ilmoittautuminen viimeistään: 19.9.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: ryhmän koko max. 20 henkeä, min. 12 henkeä
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja osaa improvisaation perusteet ja tietää mistä ja miten syntyvät draaman tarinat. Osallistuja tuntee draamapohjaisia toiminnallisia työtapoja ja osaa soveltaa niitä prosessidraaman rakentamiseen ja ohjaamiseen.
Lisätietoja: ​​Koulutus perustuu tekemiseen ja kokeilemiseen, jonka myötä saat kokemuksen draaman tekemisestä ja osallistumisesta sekä halutessasi myös ohjaamisesta. Ymmärrät improvisaation perusteet, mistä ja miten syntyvät draaman tarinat. Perehdyt erilaisiin draamapohjaisiin toiminnallisiin työtapoihin, niiden soveltamiseen ja prosessidraaman rakentamiseen ja ohjaamiseen.Emme valmista koulutuksen aikana teatteriesitystä, mutta opit kyllä siihenkin työkaluja.

Saat ennen koulutusta kirjallisen ennakkotehtävän ja etätehtäväksi oman työskentelyn ohjauksen valmistelun. Kouluttajina draamaohjaajat Tuomo Norvasuo ja teatteri-ilmaisunohjaaja Markku Tuulenkari.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 260€ sis. opetuksen, kahvit ja lounaat
Täysihoito: majoitus 33€/yö/hlö/2hh tai 45€/yö/hlö/1hh
Tiedustelut kustannuksista: annakaisa.siltanen@tk-opisto.fi
Tiedustelut sisältö: annakaisa.siltanen@tk-opisto.fi
Linkki kotisivulle: https://turunkristillinenopisto.fi/
Aineistoa: https://turunkristillinenopisto.fi/kurssit/draamakurssi/
Toteuttaja: Turun kristillinen opisto