Draaman kautta Raamattuun – bibliodraamapäivät

Osallistuttuaan tapahtumaan osallistuja osaa soveltaa monipuolisemmin bibliodraamamenetelmää omassa työssään. Osallistuja ymmärtää syvemmin Raamattua sekä omaa itseään.

Päiviin sisältyy mm. teoriatietoa raamattutyöskentelystä, bibliodraamatyöskentelyä Raamatun tekstistä,kehotyöskentelyä ja meditaatiota, yhteistä jakamista. Pääkouluttajana toimii kokenut kansainvälinen bibliodraamakouluttaja Heidemarie Langer, M.A., Saksasta.

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, jumalanpalveluselämä ja julistus, kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 9.-11.9.2019 Kirkon talo, Eteläranta 8, Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.8.2019
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/kiehtova_draamattu
Kieli: suomi
Täysihoito: Lounas omalla kustannuksella Kirkon talossa tai lähiravintoloissa
Muut kustannukset: Majoitus ei sisälly osallistumismaksuun.
Tiedustelut: Sirpa Juola sirpa.juola@saunalahti.fi 0400 327268
Toteuttaja: Suomen bibliodraamayhdistys
Yhteistyökumppani: Kirkkohallitus Kirkon jumalanpalvelus ja yhteiskunta, Agricola Opintokeskus