Elämäni kuntoon 2023 -kuntokurssi

Takaisin

(2,50 op)

​Koulutus on täynnä.
​Elämäni kuntoon -kurssi panostaa työkykyyn, elämänhallintaan, fyysiseen ja psyykkiseen jaksamiseen ja hengellisyyden hoitoon. Se on kuntoremonttityyppinen, kokonaisen vuoden kestävä panostus kirkon työntekijän omaan kaikinpuoliseen jaksamiseen ja itsehoitoon.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Työsuojelu ja -hyvinvointi
Kohderyhmä: Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Hallinnon ja talouden työntekijät, Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Keittiötoimen työntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Kirkkoherranviraston työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Perheneuvojat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Muut
Aika ja paikka: Aloitusjakso 18.- 22.9.2023 sekä seurantajaksot 15.- 16.2.2024 ja 12.- 13.9.2024. Haapaniemen hiippakuntakartano ja Urheiluopisto, Kuortane.
Ilmoittautuminen viimeistään: 26.5.2023
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus on täynnä. Ilmoittautuminen 2.1.- 26.5.2023 Kurssille mahtuu max. 16 hlö. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja – osaa ylläpitää ja vahvistaa työn ja oman henkilökohtaisen elämän fyysistä ja henkistä jaksamista,
– jäsentää arjen hyvinvoinnin edistämiseksi tarvittavat tavoitteet ja teot
Lisätietoja: ​Kohderyhmä: Kaikkien seurakuntien työntekijät, jotka haluavat pitää huolta itsestään, työkyvystään, vahvistaa työkykyään ja elämän mielekkyyttä yleensä.

Osallistumismaksu: Ei erillistä osallistumismaksua. (Aloitusjakso 575 e, seurantajaksot 250 e/jakso.)
Täysihoito: Aloitusjakso 575 e, seurantajaksot 250 e/jakso.
Tiedustelut kustannuksista: paivi.heikkila@evl.fi
Tiedustelut sisältö: Päivi Heikkilä, kuntoutussihteeri: paivi.heikkila@evl.fi, 0400 804 757
Linkki kotisivulle: https://www.lapuanhiippakunta.fi/kalenteri/elamani-kuntoon-2023-kuntokurssi/
Toteuttaja: Lapuan hiippakunta