Eloa ja iloa eläkevuosiin -ohjaajakoulutus ikääntyvien kerhojen ohjaajille

(0,50 op)

Koulutus on tarkoitettu ikääntyvien parissa työskenteleville. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi aloittaa pienryhmän esimerkiksi seurakunnan diakoniatyön piirissä tai vanhusten palvelutalossa? Koulutus on tarkoitettu ikääntyvien parissa työskenteleville. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi aloittaa pienryhmän esimerkiksi seurakunnan diakoniatyön piirissä tai vanhusten palvelutalossa?

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Papit, Muut
Aika ja paikka: 9.-10.2.2021 Vivamon leiri- ja kurssikeskus, Lohja
Ilmoittautuminen viimeistään: 29.1.2021
Sähköposti: vivamo@sana.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuessasi s-postin kautta tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puh.nro, ammattinimike, ruokavalio, majoitus 1hh vai 2hh.
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee perustiedot vanhenemisesta, ja osaa hyödyntää tietoa ikääntyvien ryhmien ohjaamisessa. Osallistuja osaa hyödyntää koulutuksen aineistoja ryhmien ohjaamisessa.
Lisätietoja: Koulutuksen aiheita mm.: perehtyminen muisteluun ja muistin harjoittamiseen, ikääntyvien ravitsemus, mielialaongelmat, huumorin käyttämisen ikääntyvien ryhmissä, liikuntaharjoitteet, oman kuoleman käsittely, elämänhallinta sekä luovuus.
Osallistumismaksu: 120
Täysihoito: 103-113
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää materiaalit. Täysihoito sisältää liinavaatteet. Huom. hintamuutokset täysihoidossa mahdollisia. Peruutukset viimeistään 7 pv ennen, muutoin perimme osan maksusta.
Tiedustelut kustannuksista: Vivamon vastaanotto, vivamo@sana.fi, 020 768 1760
Tiedustelut sisältö: Vivamon vastaanotto, vivamo@sana.fi, 020 768 1760