Eloa ja iloa eläkevuosiin – ohjaajakoulutus ikääntyvien kerhojen ohjaajille

(0,50 op)

​Koulutus on tarkoitettu ikääntyvien parissa työskenteleville. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi aloittaa pienryhmän esimerkiksi seurakunnan diakoniatyön piirissä tai vanhusten palvelutalossa.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Papit, Muut
Aika ja paikka: 8.-9.2.2022 Vivamon leiri- ja kurssikeskus, Lohja.
Ilmoittautuminen viimeistään: 25.1.2022
Sähköposti-ilmoittautuminen: vivamo@sana.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuessasi s-postin kautta tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puh.nro, ammattinimike, ruokavalio, majoitus 1hh vai 2hh
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee perustiedot vanhenemisesta, ja osaa hyödyntää tietoa ikääntyvien ryhmien ohjaamisessa. Osallistuja osaa hyödyntää koulutuksen aineistoja ryhmien ohjaamisessa.
Lisätietoja: ​Koulutuksen aiheita mm.: perehtyminen muisteluun ja muistin harjoittamiseen, ikääntyvien ravitsemus, mielialaongelmat, huumorin käyttämisen ikääntyvien ryhmissä, liikuntaharjoitteet, oman kuoleman käsittely, elämänhallinta sekä luovuus.
Osallistumismaksu: 120 € (sis. aineiston ja opetuksen)
Täysihoito: 103-113 € (sis. liinavaatteet – huom! hintamuutokset mahdollisia)
Kustannusten lisätiedot: Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 7pv ennen kurssin alkua, myöhemmin peruutetuista perimme puolet kurssimaksusta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä perimme koko summan.
Tiedustelut kustannuksista: vivamo@sana.fi, 020 768 1760
Tiedustelut sisältö: vivamo@sana.fi, 020 768 1760