Enemmän kuin näemme – miten kohdata näkymättömään todellisuuteen liittyviä ilmiöitä?

Takaisin

(0,50 op)

​​Enemmän kuin näemme – koulutus on suunnattu kaikille seurakunnan työntekijöille ja vapaaehtoisille, jotka haluavat ymmärtää näkymättömän maailman ilmiöitä. Seurakuntana voimme kohdata ihmisiä, joilla on monenlaisia kokemuksia henkimaailmasta, myös ongelmallisia. Koulutuksessa perehdymme Raamatun, kirkkohistorian ja tämän päivän kristittyjen opetukseen ja tapoihin kohdata näitä ilmiöitä, niin että ihmiset voisivat löytää armollisen ja vapauttavan Jumalan.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Spiritualiteetti, Sielunhoito, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: Papit, Nuorisotyönohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat, Opiskelijat
Aika ja paikka: 10.-12.11.2023 Kalajoen Kristillinen Opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 13.10.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tunnistaa Raamatun, kirkkohistorian ja modernin globaalin kristillisyyden valossa ilmiöitä, joiden katsotaan kuuluvan näkymättömään todellisuuteen eli henkimaailmaan. Osallistuja hahmottaa, millaisia henkimaailman kokemuksia tämän päivän suomalaisilla on. Osallistuja tuntee kristillisestä traditiosta nousevia lähestymistapoja, jotka rohkaisevat kohtaamaan sekä tukemaan ihmisiä, joilla on kokemuksia henkimaailman ilmiöistä.
Lisätietoja: ​​Koulutus toteutetaan viikonlopun mittaisena lähiopetuksena Kalajoen Kristillisellä Opistolla. Kouluttajina ovat TT, rovasti Eero Junkkaala
Asiantuntija, lähetys-ja kansainvälinen työ, rovasti Jukka Jämsén sekä
kouluttaja ja pappi Lea Kujanpää.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: Koulutusmaksu 100€. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Täysihoito: 230€. Sis. koulutusmaksun, majoituksen 2 hh ja ruokailut. Lisämaksu 1 hh on 20€/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Hanna Oja-Nisula, hanna.oja-nisula@kkro.fi, 044 4639226.
Tiedustelut sisältö: Hanna Oja-Nisula, hanna.oja-nisula@kkro.fi, 044 4639226.
Linkki kotisivulle: https://kkro.fi
Aineistoa: https://kkro.fi/kurssit/
Toteuttaja: Kalajoen Kristillinen opisto