Energiatehokkuusinvestointien talousvaikutukset seurakuntakiinteistöissä

Tunnetko energiatehokkuuteen investoimisen tai investoimatta jättämisen talousvaikutukset? Oletko jo tutustunut energiatehokkuusinvestoinnin nettonykyarvon laskentaan? Koulutuksessa opit tekemään oman laskelman energiatehokkuusinvestoinnin nettonykyarvosta sekä hankit tietoa ESCO-investoinnin perusteista sekä niiden haitoista ja hyödyistä.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Ammatillisten oppilaitosten koulutustarjonta
Tehtäväalue: Hallinto ja talous, Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Hallinnon ja talouden työntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Keittiötoimen työntekijät, Kirkkoherranviraston työntekijät
Lisätietoja: Koulutus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seurakuntien talouden ja energiatehokkuusinvestointien välisestä yhteydestä. Koulutus sopii myös seurakuntien luottamushenkilöille. Pohjatiedoksi suositellaan Excelin perusteiden tuntemista.

Koulutuksen toteutus:

1 lähipäivä tai 2 puolen päivän kestoista webinaaria