Ennaltaehkäisevä ja vahvistava parisuhdetoiminta

(0,50 op)

​​Teetkö seurakunnassa ennaltaehkäisevää parisuhdetoimintaa? Miten tuet pari- ja perhesuhteita? Parisuhteen ennaltaehkäisevä ja vahvistava tuki -koulutuksessa innostut, rohkaistut toimimaan yhteistyöverkostossa sekä lisäät asiantuntemustasi pari- ja perhetoimintaan.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Perhe ja parisuhde
Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Papit, Lastenohjaajat, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 21.-22.3.2023, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 20.2.2023
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa käynnistää ennaltaehkäisevää parisuhdetoimintaa seurakunnassa.
Lisätietoja: ​​Tässä ennaltaehkäisyyn pyrkivässä koulutuksessa perehdytään siihen, miten vahvistaa parien omia taitoja parisuhteen eri vaiheissa. Keinoina voivat olla parisuhdeluennot, –ryhmät, –tapahtumat, toimituskeskustelut, perheleirit, perhevalmennus ja perhekerho–ohjelma. Materiaaleina koulutuksessa esitellään uudistetut Parisuhteen ja vanhemmuuden palikat sekä Virtaa välillämme –konsepti. Kouluttaja teologian maisteri, pari- ja perhepsykoterapeutti Liisa Välilä.

Liisan koulutuksen osallistujapalautteesta koottua: “Liisan asiantuntemus on huippu.” “Nyt meillä on välineitä, materiaalia, johon voi vielä palata myöhemmin.”

Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776