Erätauko-ohjaajakoulutus

(1,50 op)

​​Erätauko -keskustelumenetelmä soveltuu erityisesti ohjaustyöhön, työnohjaukseen, konsultointiin sekä seurakunta- ja rippikoulutyöhön.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Työelämätaidot, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Muut, Diakonit ja diakonissat, Papit, Nuorisotyönohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Johtajat / lähijohtajat, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 1. lähijakso 4.4.2022 Tampere, oma ohjaus kevään-kesän 2022 aikana ja 2. lähijakso 7.9.2022 Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: max 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja

• osaa valmistella ja ohjata Erätauko-keskustelun sekä lähi- että etätoteutuksena
  • osaa hyödyntää Erätauko-keskustelumenetelmää osana omaa työtään.
Lisätietoja: ​Erätauko -ohjaajakoulutukseen kuuluvat nämä osiot:

• Ensimmäinen lähijakso 4.4.2022
  • Oman Erätauko-keskustelun koollekutsuminen ja ohjaus kevään-kesän 2022 aikana
  • Toinen lähijakso 7.9.2022
  • Koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa.Suosittelemme osallistumista Erätauko-keskusteluun jo ennen koulutuksen alkua. Jos sinulle tarjoutuu siihen mahdollisuus, käytä tilaisuus hyödyksesi! Osallistumalla Erätaukoon saat kokemuksen siitä, mistä Erätauossa on kysymys.

Mikä on Erätauko? Mikä Erätauko? – Erätauko (eratauko.fi)
    ​Kouluttajina toimivat Teemu Salminen, Sari Peltonen ja Hanne von Weissenberg.

Täysihoito: Koulutus on maksuton, mutta ruokailut ja mahdolliset matka- ja majoituskulut osallistuja maksaa itse.
    Muut kustannukset: Matkakustannukset
    Kustannusten lisätiedot: Koulutukseen osallistumisen esteestä on ilmoitettava välittömästi yhteyshenkilölle. Mikäli peruutus tapahtuu alle kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, hiippakunta perii peruutuksesta aiheutuneet kustannukset myös maksuttomista koulutuksista.
    Tiedustelut kustannuksista: hanne.vonweissenberg@evl.fi
    Tiedustelut sisältö: hanne.vonweissenberg@evl.fi