Esihenkilö toimivaa vuorovaikutusta ja omaa hyvinvointiaan edistämässä

Takaisin

(0,50 op)

​Toivotko lisää kohtaamisen taitoja työsi erilaisissa esihenkilö- ja asiakaspalvelutehtävissä? Haluatko vahvistaa johtamistaitojasi vuorovaikutuksen alueella? Tarvitsetko tukea tunnevaltaisten tilanteiden käsittelyyn ja vaikeiden asioiden puheeksi ottamiseen? Kaipaatko välineitä hyvinvoinnistasi huolehtimiseen?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Johtaminen, Työsuojelu ja -hyvinvointi, Työelämätaidot
Kohderyhmä: Johtajat / lähijohtajat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Papit
Aika ja paikka: 9.-10.4.2024, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 4.3.2024
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tiedostaa hyvinvoinnin, motivaation sekä asenteen vaikutuksen omaan käyttäytymiseensä. Osallistuja kehittää taitojaan tunnistaa, ilmaista ja kuunnella tunteita. Osallistuja ymmärtää kuuntelun merkityksen vuorovaikutustilanteissa. Osallistuja osaa soveltaa valmentavan johtamisen näkökulmaa työpaikan ristiriitatilanteissa.
Lisätietoja: Koulutuksessa käsitellään kohtaamiseen, vuorovaikutukseen sekä valmentavaan johtamiseen liittyviä aiheita. Tunneymmärrys, aktiivinen kuuntelu, rakentava ristiriitojen käsittely ja myönteisen palautteen taito ovat esihenkilön supervoimia, joita myös harjoitellaan. Näitä tunne- ja vuorovaikutustaitoja ohjaa työnohjaaja Ulla Klemola, joka on väitellyt ko. taitojen oppimisesta ja opettamisesta.

Valmentavan johtamisen näkökulmasta käsitellään seuraavia aiheita: johtaja työyhteisön mentorina, johtajan ja työyhteisön välinen vuorovaikutus sekä ristiriitatilanteiden ennakointi. Osuuden kouluttajana toimii pastori Paulus Pikkarainen, joka on tutkinut valmentavan johtamisen soveltamista seurakuntien työyhteisöihin.

Työskentely sisältää lyhyitä tieto-osioita, pari- ja pienryhmätyöskentelyä harjoitteluineen sekä yhteistä keskustelua. Koulutus sisältää ennakkotehtävän.

Kouluttajina toimivat Ulla Klemola / Idulla Consulting ja Paulus Pikkarainen Jyväskylän seurakunnasta.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 € sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Aamiainen erillishintaan saatavuuden mukaan. Muutosoikeus pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto