Esiintymis- ja ilmaisutaidon koulutus

Takaisin

(0,50 op)

Pidätkö puheita tai joudutko esiintymään tai esittämään asioita ihmisten edessä? Koet kuitenkin, että viestisi kääriminen toimivaan pakettiin on haastavaa? Tällä kurssilla opitaan ilmaisun ja esiintymisen taitoja. Hiotaan puheilmaisua. Harjoitellaan dynaamista vuorovaikutusta. Kaikkea tätä ja muuta, luovia menetelmiä käyttäen ja harjoitellen. Videoinnit ja henkilökohtainen palaute auttavat omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Hallinnon ja talouden työntekijät, Kanttorit, Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 6.-7.10.2021, Hollola, Sovituksenkirkko, Keskuskatu 2, 15870 Hollola
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2020
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: Osallistuja saa puhe- ja esiintymistilanteisiin uusia valmiuksia, kehittää luontevaa otettaaan ilmaisuunsa ja vahvistaa dynaamista tapaansa olla ihmisten edessä. Osallistuja osaa hyödyntää uusia luovia ilmaisu- ja esiintymistaitoja työssään.
Lisätietoja: Koulutuksessa keskitytään yleisön edessä olemiseen, puheilmaisuun, kehollisuuden vahvistamiseen, ilmaisun moni-ilmeisyyteen ja tarinallisuuteen. Harjoituksia videoidaan ja osallistuja saa niistä henkilökohtaista palautetta. Koulutuksen luonne on toiminnallinen ja luovia menetelmiä hyödyntävä.

Kouluttajina toimivat Tytti Vänskä, näyttelijä (AMK), musiikkiteatterin koulutusohjelma, taidekasvatuksen maisteri (FM) ja Ari Tähkäpää, hiippakuntasihteeri.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 30 eur
Täysihoito: 50 eur (sisältää kumpanakin päivänä lounaan ja 2 x kahvin)
Muut kustannukset: Mahdolliset majoituskulut (majoitus on varattava itse)
Tiedustelut kustannuksista: Senja Mäkelä, senja.makela@evl.fi, 050 389 8858
Tiedustelut sisältö: Ari Tähkäpää, ari.tahkapaa@evl.fi, 0500 653 916
Linkki kotisivulle: https://www.mikkelinhiippakunta.fi/
Toteuttaja: Mikkelin hiippakunta