Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

(0,50 op)

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 17.-18.3.2021 Hotelli Lepolampi, Espoo
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.2.2021
Osaamistavoitteet:

Osallistuja

Lisätietoja:

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten kasvatuksen ammattilaisten kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudutaan kasvatuksen ajankohtaisiin kysymyksiin yhdessä. Tämän lisäksi löydät tapoja kehittää ja uudistaa lasten, kouluikäisten ja nuorten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.​

Täysihoito: Täysihoito 2 hengen huoneessa 129€.
Kustannusten lisätiedot: Täysihoito 1 hengen huoneessa 159€.
Tiedustelut kustannuksista: koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi, 040 018 2278
Tiedustelut sisältö: Jukka Jylhä, jukka.jylha@lastenjanuortenkeskus.fi, +358400508241
Linkki kotisivulle: http://www.lastenjanuortenkeskus.fi/
Aineistoa: http://koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi/koulutukset/etela-suomen-alueelliset-kasvatuksen-kehittamispaivat/
Toteuttaja: Lasten ja nuorten keskus ry
Yhteistyökumppanit: Nuoren kirkon Uudenmaa-Helsingin piiri ry, Varsinais-Suomen-Satakunnan piiri ry, Nuoren kirkon Hämeen piiri ry sekä Agricola-opintokeskus.