Fasilitoijan taidot

(0,25 op)

Kaipaatko uusia tapoja projektien ja työryhmien johtamiseen? Fasilitoija ohjaa ryhmien työskentelyä osallistavasti ja päämäärätietoisesti. Fasilitoimalla työyhteisön prosessit nopeutuvat ja monipuolistuvat, ja suuriakin ryhmiä voidaan osallistaa kiinnostavasti ja mielekkäästi yhteiseen työskentelyyn kasvokkain ja verkossa. Koulutuksessa opit fasilitointimenetelmiä alustusten ja kokeilujen avulla.​​ Koulutus on tarkoitettu fasilitointitaitoja työssään tarvitseville.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Johtaminen, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Johtamis- ja esimiestehtävässä toimivat
Aika ja paikka: 5.2.2021, Teams-koulutus
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.1.2021
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa soveltaa erilaisia fasilitointitapoja omassa työssään​
Lisätietoja:

Opi ratkaisukeskeisesti ja osallistavasti kokouksia, tilaisuuksia ja työyhteisön prosesseja. Koulutuksessa​ perehdytään kasvokkaisen ja virtuaalisen fasilitoinnin menetelmiin alustusten ja kokeilujen avulla. Fasilitointimenetelmät auttavat ideoinnissa, ongelmanratkaisussa, aktivoinnissa ja ideoiden muuttamisessa konkreettiseksi toiminnaksi yksilötyöskentelyssä, pienryhmässä ja satojen ihmisten tilaisuuksissa.

Uutena menetelmänä on Atlas-muotoilupeli, jonka saat ilmaiseksi käyttöösi.

Osallistumismaksu: 90 €. Helsingin seurakuntayhtymän työntekijöille maksuton.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Karoliina Nivari, karoliina.nivari@kirkkopalvelut.fi , 040-5561179
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto