Godly Play kouluttajakoulutus

Onko Godly Play sinulle tuttu ja tärkeä työväline? Haluaisitko syventää taitojasi ohjaajana ja osallistua Godly Playn kehittämiseen Suomessa? Godly Play kouluttajakoulutus vahvistaa osaamista Godly Playn ohjaajana ja antaa kelpoisuuden toimia Godly Play kouluttajana.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö, spiritualiteetti
Kohderyhmä: lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 14.-15.9. ja 5.-6.11.2020 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 14.8.2020
Ilmoittautumislinkki: http://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat
Osaamistavoitteet: Osallistuja hallitsee Godly Playn teorian, pedagogiikan ja teologian kokonaisuuden. Osallistuja tuntee lapsen spritualiteettiin liittyvää tutkimustietoa. Osallistuja osaa ohjata järjestää Godly Play ohjaajakoulutuksen ja ohjata koulutusryhmää.
Kieli: suomi
Täysihoito: 204 € ( 2hh) / 244 € (1 hh)
Kustannusten lisätieto: Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 164 € / 1 hh. Ateriapaketti 80 €
Tiedustelut: Satu Reinikainen, Seurakuntaopisto ja Anita Ahtiainen, Nuori kirkko satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: Koulutus edellyttää Godly Play ohjaajakoulutusta ja vähintään kahden vuoden aktiivista Godly Playn käyttöä. Osallistujan tulee osata Godly Play ydinkertomukset ja tuntea useita muiden kertomustyyppien kertomuksia. Koulutukseen hakeutuvat haastatellaan etukäteen. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi saada oikeuden toimia Godly Play kouluttajana. Kouluttajat sitoutuvat Godly Play yhteisön toimintaperiaatteisiin. Sisältöjä mm. ryhmädynamiikka, aikuiskoulutuksen pedagogiikka, oppimisen spiraali, oppimisen teoriaa, ristiriitojen hallintaa, kansainvälisen Godly Play yhteisön tunteminen.
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Nuori kirkko ry