Gospelkuoron iloa

Miten saadaan kuorokaapujen helmat heilumaan tai nuorten kuoro svengaamaan? Groovea, sointia ja autenttista gospelkuorosoundia suomen ja englannin kielillä. Tästä koulutuksesta hyötyvät niin gospelkuoroja aiemmin johtaneet kuin sellaisen aloittamista suunnittelevat.​

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Musiikki
Kohderyhmä: Kanttorit
Aika ja paikka: 26.-28.4.2021 Järvenpää, Kirkon koulutuskeskus
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.3.2021
Osaamistavoitteet:

Osallistuja osaa ohjata tyylillisesti autenttisen gospellaulusoundin etsimisessä. Osallistuja osaa etsiä kokoonpanolleen sopivaa gospelohjelmistoa ottaen huomioon ryhmän kiinnostuksen ja seurakunnan tarpeet. Osallistuja osaa lähteä liikkeelle sovitusten yksinkertaistamisessa tai rikastamisessa​.

Lisätietoja:

​Koulutus antaa laulamisen ja johtamisen lisäksi näkökulmia myös bändille ja kuorolle sovittamisesta ja erilaisista kokoonpanoista. Myös vocal painting-tekniikkaa, joka on todettu gospelkuoroille toimivaksi, testataan käytännössä..

Osallistujat tutustuvat etukäteen annettuihin kuuntelunäytteisiin ja nuotteihin sekä kirjoittavat ennakkotehtävän koulutukseen liittyen.

Kouluttajien Riikka Jäntin ja Ulla Tuovisen lisäksi asiantuntijakouluttajina toimivat laulaja ja Higher Ground kuoroa johtava Hanna-Maria Helenius, kanttori ja Gospelia kaikille ja Gospel Helsingin johtaja Nina Pakkanen ja kanttori Risto Eskola.

Täysihoito: 188 €
Kustannusten lisätiedot: Ateriapaketti ei-majoittuville 42 €. Erityisruokavalioiden lisähinnasta tiedustelut koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi. Lisähinta ei koske gluteiinitonta, laktoositonta, eikä kasvisruokavalioita.
Tiedustelut kustannuksista: koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi, 040 018 2278
Tiedustelut sisältö: Riikka Jäntti, riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi, 044 5133232
Linkki kotisivulle: http://www.lastenjanuortenkeskus.fi/
Aineistoa: http://koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi/koulutukset/gospelkuoron-iloa/