Hävikkiruuan hyödyntäminen ja ulkotapahtumien tarjoilut

(0,50 op)

Pohditko työssäsi hävikkiruuan hyödyntämistä, jalostamista ja jatkokäsittelyä sekä kiertotalouteen liittyviä kysymyksiä yleensä.

Kaipaatko ideoita ulkotapahtumien tarjoilujen toteuttamiseen?

Tule tutustumaan seurakuntien erilaisiin toimintamalleihin hävikkiruuan hyödyntämisestä ja ulkotapahtumien tarjoilujen järjestämisestä.

Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta, Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kirkonpalvelustyö
Kohderyhmä: Kiinteistötoimen työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Keittiötoimen työntekijät
Aika ja paikka: 4.-5.5.2023 Holiday Club Tampereen Kylpylä, Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 4.4.2023
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• osaa hyödyntää hävikkiruokaa ja tietää hävikkiruoan käyttöön liittyvät luvat ja ohjeistukset.
  • osaa suunnitella ja toteuttaa monipuolisesti ulkotapahtuminen ruokailuja.

Lisätietoja: ​Koulutuksessa perehdytään siihen, miten hävikkiruokaa voidaan hyödyntää ja millä tavoin se liittyy kiertotalouteen. Tutustutaan seurakuntien hävikkiruokatoimintaan. Lisäksi käsitellään ulkotapahtumien tarjoilujen osalta mm. ulkokeittiöön, ruuan säilytykseen ja kuljetukseen sekä tapahtuman toteutukseen ja tarjoiluun liittyviä kysymyksiä. Kouluttajana on alan asiantuntijoita.
Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Kustannusten lisätiedot: Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 923, ryhmat@holidayclub.fi . Kiintiövaraukset 31 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Margit Peltovirta, margit.peltovirta@step.fi, 0400874514.
Linkki kotisivulle: https://seurakunnille.step.fi/
Toteuttaja: STEP-koulutus