Hengellisen ohjauksen päivät

Takaisin
Tehtäväalue: spiritualiteetti
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, muut, nuorisotyönohjaajat, papit, perheneuvojat
Aika ja paikka: 3.-4.2.2019, Valamon luostari
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2018
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: Osallistumismaksu päiväkävijältä 66 €, su päivälliselle (Valamolainen ilta) osallistuvalta 88 €, koko ajalta majoituksesta riippuen 170-200 € (1-3hh). Kerro lisätiedot-kohdassa, osallistutko su 3.2.2019/ ma 4.2.2019 /su-ma 3.-4.2.2019. Majoitusvaraukset suoraan Valamon luostarista +358 17 570 111/Soili Leino tai myyntipalvelu@valamo.fi. HUOM! Mainitse varauksen yhteydessä tapahtuman nimi.
Täysihoito: sisältyy osallistumismaksuun.
Kustannusten lisätieto: Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun ja mahdolliset muut kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Tiedustelut: Maija Sankari maija.sankari@evl.fi 044 7050 608
Lisätietoja: Kuopion hiippakunta järjestää hengellisyyden syventämisestä ja hengellisestä ohjauksesta kiinnostuneille kohtaamismahdollisuuden Uudessa Valamossa. Päivien mittaan paneudutaan erityisesti luontohengellisyyteen sekä hiljaisen rukouksen vaikutuksiin arjessa ja yhteiskunnallisissa kamppailuissa. Miten tarjota nuorille aikuisille tilaa hiljaisuudelle? Mitä annettavaa kristillisellä mietiskelevän rukouksen perinteellä voi olla ekologisen ahdistuksen aikana? Kuulemme myös ortodoksisia näkökulmia näihin teemoihin.
Linkki kotisivulle: http://www.kuopionhiippakunta.fi/
https://www.kuopionhiippakunta.fi/kalenteri/hengellisen-ohjauksen-paivat/
Toteuttaja: Kuopion hiippakunta