Hengen tie – hengellinen ohjaus

Takaisin

​​Hengen tie – on kolmivuotinen hengellisen ohjauksen ja evankelioinnin prosessi, joka tarjoaa mahdollisuuden ihmisille syventää hengellistä ja henkistä elämää, lähentää suhdettaan Jumalaan ja kirkkoon, kasvaa tiiviimpään yhteyteen seurakunnan kanssa ja etsiä tapoja palvella kristittyinä lähimmäisiään ja koko maailmaa.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Papit, Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Kanttorit, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Muut
Aika ja paikka: 8.4.2022 (klo 9-13), Seurakuntien talo, Helsinki, mahdollisuus myös etäosallistumiseen
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Työntekijä tuntee Hengen tie –prosessin ja osaa käynnistää omassa seurakunnassa Hengen tie-pienryhmiä.
Lisätietoja: ​Hengen tie -prosessi rakentuu paikallisseurakunnissa ja tarkoituksena on vahvistaa seurakuntien hengellisen ohjauksen toimintaa ja syventää seurakuntien hengellistä elämää. Toiminta myös tarjoaa mahdollisuuden hengelliseen kasvuun niille ihmisille joita perinteinen seurakunnan toiminta ei kiinnosta ja jotka haluavat järjestäytyä omatoimisesti syventymään hengellisiin kysymyksiin. Työpajassa tutustutaan Hengen tie -materiaaliin, projektin toteuttamiseen seurakunnassa, vapaaehtoisten kokoamiseen ja ohjaamiseen sekä erilaisiin toteutustapoihin.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: ilmainen
Täysihoito: ei ole
Kustannusten lisätiedot: muista kustannuksista osallistuja huolehtii itse
Tiedustelut kustannuksista: henri.jarvinen@evl.fi
Tiedustelut sisältö: henri.jarvinen@evl.fi, 050 3559294
Linkki kotisivulle: http://www.hiljainentila.fi
Toteuttaja: Helsingin seurakuntayhtymä
Yhteistyökumppanit: Helsingin hiippakunta