Henkisen tuen peruskurssi

Takaisin

(0,25 op)

Henkisen tuen peruskurssi on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat osaamista ja valmiuksia äkillisen kriisin yhteydessä.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: sielunhoito, työsuojelu ja -hyvinvointi, vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot
Kohderyhmä: hautaustoimen ja puutarhatyöntekijät, kirkkoherranviraston työntekijät, kirkonpalvelutyö (suntiot ja vahtimestarit), lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 21.9.2020 Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 7.9.2020
Ilmoittautumislinkki: https://wilma.jko.fi/browsecourses
Osaamistavoitteet: Osallistuja ymmärtää tunteita, ajatuksia ja reaktioita, joita äkilliset kriisitilanteet aiheuttavat heissä itsessään ja muissa sekä tunnistaa tapoja tukea ihmisiä, jotka ovat kohdanneet äkillisen kriisitilanteen.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 150 €
Täysihoito: 40€/2hh, 60€/1hh sis. aamupalan
Kustannusten lisätieto: Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään peruutusmaksuna 20 % koulutuksen hinnasta. Silloin kun peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssiin alkamista, peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ajankohtaiskoulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta eikä ilmoita peruutuksesta mitään, häneltä peritään koulutusmaksu täysimääräisenä.
Lisätietoja: Kouluttajana Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK), jonka pohjakoulutuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Ohjelman saat noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen kurssille on sitova.
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
https://www.jko.fi/koulutus/lyhytkurssit/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto
Yhteistyökumppani: SPR