Hiippakunnallinen jumalanpalveluspäivä – Kaikenikäisten kirkko 2030

Verkostotapaaminen

Jumalanpalveluselämä on seurakunnan sydän ja kirkko on koti jokaiselle – vai onko? Miten yhteinen jumalanpalvelus tuntuisi niin tärkeältä, ettei sieltä malta jäädä pois? Mitä voisi tarkoittaa, että jumalanpalvelus on Jumalan lasten tai koko perheväen juhla? Voiko kerhopolun ja kirkkotien kulkeminen olla yhtä luontevaa? Entä mitä ovat seuraavat jumalanpalveluselämän digiloikat? Hiippakunnallisessa jumalanpalveluspäivässä tutkitaan jumalanpalvelusyhteisöä ja -elämää luterilaisten ihanteiden läpi: Lasten ja nuorten osallistuminen on yhteisön ilon aihe. Musiikki on rikasta. Seurakunta elää suhteessa Jumalaan ja toisiin Jumalan lapsiin. Kieli on ymmärrettävää ja viesti tavoittaa. Jumalanpalvelus on tiiviissä yhteydessä arkikutsumukseen. Tervetuloa teologian, toiminnan ja spiritualiteetin vuoropuheluun. Jumalanpalveluspäivä on tarkoitettu jumalanpalveluselämän kehittämisestä kiínnostuneille seurakunnan työntekijöille.

Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus, Musiikki
Kohderyhmä: Kanttorit, Papit, Diakonit ja diakonissat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 28.4.2021 klo 9.30-16 Rantasalmi
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.4.2021