Hiippakunnallinen ympäristöpäivä

Verkostotapaaminen

​Osallistuja hankkii konkreettisia välineitä seurakunnassa tehtävään ympäristötyöhön yli työalarajojen.

Näiden ja osallistujista nousevien kysymysten äärellä kokoonnutaan Kuopion hiippakunnan ympäristöpäivässä. Mukana päivässä kestävän kehityksen kouluttaja Jari Visto Seurakuntaopistosta.

Tehtäväalue: Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Muut, Kiinteistötoimen työntekijät, Keittiötoimen työntekijät, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Johtajat / lähijohtajat
Aika ja paikka: 22.9.2022 Kuopio
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.9.2022
Lisätietoja: ​Tarkoitettu seurakuntien ympäristövastaaville, ympäristötyöryhmien jäsenille, auditoijille ja muille seurakuntien ympäristötyöstä kiinnostuneille.Miten seurakunta voi toimia kestävä(mmä)n tulevaisuuden rakentajana? Mitä tarkoittaa ekososiaalinen jälleenrakennus? ”Mitä minä tästä saan” – miten sitoutua ja sitouttaa kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen?
Tiedustelut kustannuksista: Marjaana Hartikainen, marjaana.hartikainen@evl.fi, 044 7050 606
Tiedustelut sisältö: Kati Jansa, kati.jansa@evl.fi, 044 7050 608
Linkki kotisivulle: https://www.kuopionhiippakunta.fi