Hiljainen tieto esiin ja hyötykäyttöön työssä!

Takaisin

​Kaipaatko positiivista potkua työhön ja elämään? Tämä koulutus antaa sinulle keinoja työn tekemiseen uusin ja paremmin tavoin ja tiimin yhteen hiileen puhaltamisen hengen kasvattamiseen. Opit työskentelemään innovatiivisemmin ja tehokkaammin, palautat motivaatiosi ja itsetuntosi paineiden alta ja alat nähdä ympärilläsi huolten ja paineiden sijaan mahdollisuuksia ja vapautta.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Verkkototeutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Työelämätaidot
Kohderyhmä: Muut, Hallinnon ja talouden työntekijät, Johtajat / lähijohtajat
Aika ja paikka: 25.08.2022 klo 13–17
Ilmoittautuminen viimeistään: 18.8.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

  • osaa hahmottaa olemassa olevan hiljaisen tiedon laajuuden ja siirtää huomion hiljaisen taidon rakenteeseen,
  • osaa nähdä missä kohdin joko omassa elämässä tai työyhteisössä hiljaisen tiedon avaamisesta olisi hyötyä ja
  • osaa tehdä yksinkertaisen hiljaisen tiedon avaamisharjoituksen omin päin.
Lisätietoja: ​​Oppiessasi kiinnittämään huomiosi omaan sekä tiimisi tai alaistesi hiljaiseen tieto-taitoon, ja avaamaan sitä näkyväksi, moni haaste ja uhka muuttuu yllättäen positiivisten asioiden lumipalloefektiksi. Opit käyttämään hyödyksesi sitä valtavaa osaamispankkia, joka itsesi ja työyhteisösi sisällä on. Fakta on, että olemme arjessa tietoisia vain 5 prosenttia toimistamme ja päätöksistämme. Loput 95 prosenttia teemme tuon hiljaisen tiedon ohjaamana, huomaamattamme, autopilotilla. Kyllä!
Nyt, jos koskaan tarvitaan positiivista potkua ja uusia tapoja rakentaa tulosta hyvällä sykkeellä. Kun ympärillä on niin paljon toimintaamme rajoittavia ja haastavia tekijöitä, on aika ottaa käyttöön se todellinen kapasiteetti.

Koulutuksen tavoitteena on paneutua hiljaisen tiedon käsitteeseen ja sen käytännön sovelluksiin työelämässä sekä oppia käyttämään päivittäin harjoituksia, joiden on todettu parantavan merkittävästi työssä jaksamista ja tehdyn työn sekä elämän laatua

”Olipas voimaannuttava puheenvuoro, joka tuntui sisuskaluissa saakka. Onnistumisen resepti kuulosti hyvältä – sekä itselle että myös ohjaustyötä ajatellen. Tuo täytyy ottaa ensin oman itsensä kanssa testaukseen. Kiva, kun avasit asioita esimerkkien avulla – jää helpommin mieleen.” -Hannele

”Vahvuuksieni rakenteen oppiminen aiheutti hyvien asioiden lumipallo-efektin! Kun kiinnitin huomioni vahvuuksiini, ja todella syvennyin avaamaan hiljaista-tietotaitoani näkyväksi, tajusin mikä oli omien onnistumisteni salaisuus! Kun tajusin mistä oli kyse, kykenin tuomaan taitojani vielä vahvemmin esiin. Samalla opin näkemään tiimini jäsenten vahvuudet uudella tavalla. Innostus ja tulokset sen kun kasvoivat.” -Yrittäjä​Koulutus toteutetaan etäopetuksena luennon ja lyhyiden reflektointiharjoitteiden yhdistelmänä. Kouluttajana toimii työelämävalmentaja, eMBA, FK Marja Koivisto. Marja Koivisto on viisi teosta julkaissut kirjailija ja itsekehitystaitojen valmennuksen ammattilainen. Marja on julkaissut kaksi henkilökohtaisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen tietokirjaa sekä kolme runokirjaa. Uusin, vuonna 2022 sekä suomen- että englanninkielisenä ilmestyvä tietokirja käsittelee itsensäjohtamista ja on suunnattu työelämässä oleville ihmisille tämän päivän haasteisiin.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 89
Tiedustelut kustannuksista: asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
Tiedustelut sisältö: outi.savolainen@snellmanedu.fi
Linkki kotisivulle: https://snellmanedu.fi/
Aineistoa: https://snellmanedu.fi/tuote/hiljainen-tieto-esiin-ja-hyotykayttoon-tyossa/
Toteuttaja: SnellmanEDU