Hiljaisuuden joogan ohjaaminen -koulutus

Takaisin

(5 op)

Hiljaisuuden joogan ohjaajaminen -koulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella hiljaisuuden joogan ohjausta seurakuntatyön tarpeisiin. Hiljaisuuden jooga yhdistää kehon, mielen ja hengellisen harjoituksen. Siinä liitytään retriittien hiljaisuuden viljelyyn ja mystiikan teologiaan, jossa olennaista on kokemus ja vastaanottavainen sisäinen tila.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: spiritualiteetti
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, nuorisotyönohjaajat, papit
Aika ja paikka: Mikael Agricolan kirkon voimistelusali, Tehtaankatu 23 Helsinki, maanantaisin 4.2., 4.3., 8.4., 6.5., 9.9. ja 7.10.2019 klo 09-16.
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2018
Sähköposti ja puhelin: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Ilmoittautumisen lisätiedot: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Osaamistavoitteet: Osallistuja – osaa ohjata ja suunnitella Hiljaisuuden joogaa. Hän osaa hyödyntää aiempaa kehollisten harjoitteiden tuntemusta ohjaustyössään. – tuntee Hiljaisuuden joogan perusteet ja osaa liittää sen kirkon jumalanpalveluselämän ja spiritualiteetin perinteeseen. – osaa soveltaa Hiljaisuuden joogaa seurakuntatyön tarpeisiin pienryhmien, retriittien, hengellisen ohjauksen ja diakonisen terveyden edistämisen kontekstissa.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: Koulutusmaksu 460€; jäsenalennushinta 420€ Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille ja yhteisöjäsenten työntekijöille.
Täysihoito:
Muut kustannukset: Kirjallisuuden hankkiminen omaksi, jollei sitä ole aiemmin hankkinut tai saa lainaksi.
Kustannusten lisätieto: Koulutuksessa käytetään Heli Harjunpään kirjoja Hiljaisuuden tie (2017) ja Kiitollisuuden jooga (2018) sekä muuta kirjallisuutta sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Mika K T Pajunen toimisto@hiljaisuudenystavat.fi 045 343 0200
Lisätietoja: Hiljaisuuden jooga on sairaalapastori, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillinen jooga, jossa yhdistyvät lempeä kehollinen harjoitus, hiljentyminen, hengellisyys ja rukous.Koulutukseen tulevilta edellytetään jonkin verran kehollisten harjoitteiden tuntemusta. Etusijalla ovat joogaa tai pilatesta harrastaneet. Koulutukseen kuuluu tapaamisten välillä tehtävä oma kehittämistehtävä, oppimistehtäviä sekä kirjallisuuteen tutustumista. Lisätietoja Hiljaisuuden joogasta ja koulutuksesta. 050 4020 721, heli.harjunpaa@evl.fi.
Linkki kotisivulle: http://www.hiljaisuudenystavat.fi
http://www.hiljaisuudenystavat.fi
http://www.facebook.com/harjunpaaheli/
Toteuttaja: Hiljaisuuden ystävät
Yhteistyökumppani: Helsingin seurakuntayhtymä