Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutus

Takaisin

(5 op)

Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella hiljaisuuden joogan ohjausta seurakuntatyön tarpeisiin. Hiljaisuuden jooga yhdistää kehon, mielen ja hengellisen harjoituksen. Siinä liitytään retriittien hiljaisuuden viljelyyn ja mystiikan teologiaan, jossa olennaista on kokemus ja vastaanottavainen sisäinen tila.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: spiritualiteetti
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: maanantaisin 2.3., 30.3., 27.4., 25.5., 7.9. ja 5.10.2020 klo 09-16. Mikael Agricolan kirkon voimistelusali, Tehtaankatu 23 Helsinki,
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2019
Sähköposti ja puhelin: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Ilmoittautumisen lisätiedot: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa ohjata Hiljaisuuden joogaa valmiiden harjoitusten pohjalta. Hän -osaa hyödyntää aiempaa kehollisten harjoitteiden tuntemusta ohjaustyössään – tuntee Hiljaisuuden joogan perusteet ja osaa liittää sen kirkon jumalanpalveluselämän ja spiritualiteetin perinteeseen – osaa soveltaa Hiljaisuuden joogaa seurakuntatyön tarpeisiin pienryhmien, retriittien, hengellisen ohjauksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen kontekstissa.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: Koulutusmaksu 540€; jäsenalennushinta 480€ Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille ja yhteisöjäsenten työntekijöille.
Muut kustannukset: Kirjallisuuden hankkiminen omaksi, jollei sitä ole aiemmin hankkinut tai saa lainaksi.
Kustannusten lisätieto: Koulutuksessa käytetään Heli Harjunpään kirjoja Hiljaisuuden tie (2017) ja Kiitollisuuden jooga (2018) sekä muuta kirjallisuutta sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Mika K T Pajunen toimisto@hiljaisuudenystavat.fi 045 343 0200
Lisätietoja: Hiljaisuuden jooga on sairaalapastori, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillinen jooga, jossa yhdistyvät lempeä kehollinen harjoitus, hiljentyminen, hengellisyys ja rukous. Koulutukseen tulevilta edellytetään jonkin verran kehollisten harjoitteiden tuntemusta. Etusijalla ovat joogaa tai pilatesta harrastaneet. Koulutukseen kuuluu tapaamisten välillä tehtävä oma kehittämistehtävä, oppimistehtäviä, kirjallisuuteen tutustumista sekä yksityinen ohjaustunti. Lisätietoja Hiljaisuuden joogasta ja koulutuksesta: 050 4020 721, heli.harjunpaa@evl.fi.
Linkki kotisivulle: http://www.hiljaisuudenystavat.fi
http://www.hiljaisuudenystavat.fi
http:;//www.facebook.com/harjunpaaheli/
Toteuttaja: Hiljaisuuden ystävät
Yhteistyökumppani: Helsingin seurakuntayhtymä