Hiljaisuuden retriitti Espoon hiippakunnan työntekijöille

Retriitti järjestetään Tallinnan birgittalaisluostarissa. Osa rukoushetkistä vietetään luostarin ruokoushetkien yhteydessä.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Hallinnon ja talouden työntekijät, Johtamis- ja esimiestehtävässä toimivat, Kanttorit, Kirkkoherranviraston työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat
Aika ja paikka: 27.-29.9.2021
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2020
Sähköposti: ilmo.espoo@evl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumistiedot: nimi, seurakunta/muu, työtehtävä, sähköpostiosoite, ruokavaliotiedot ja laskutusosoite, jos se on muu kuin seurakunnan Kipa-osoite.
Osaamistavoitteet:

Osallistuja:

-käyttää hiljaisuutta ja rukousta hegellisen elämän lähteenä ja voimavarana

-osaa hyödyntä hengellisen elämän hoitamisessa erilaisten traditioiden rukousteksteja

Lisätietoja:

Retriitti alkaa 1. päivänä päivälliseltä ja päättyy 3. päivänä lounaalle. Tarkempi ohjelma ja saapumisohje lähetetään kaikille ilmoittautuneille alkusyksystä 2021.

Osallistumismaksu: 200€
Täysihoito: Ruokailut ja majoitus sisältyvät osallistumismaksuun.
Muut kustannukset: Matkakulut Tallinnaan.
Kustannusten lisätiedot: Osallistuja varaa ja maksaa lauttamatkansa Tallinnaan itse.
Tiedustelut kustannuksista: carolina.koski@evl.fi
Tiedustelut sisältö: kati.pirttimaa@evl.fi