Hybridityö, yhteisöllisyys ja työhyvinvointi toimistohenkilöstön työssä

(0,50 op)

Toimistotyössä etätyön ja toimistossa tapahtuvan työn yhdistäminen on arkipäivää ja tämä hybridityö tuo mukanaan monenlaisia kysymyksiä sekä työnantajan että työntekijän näkökulmista katsottuna. Koulutuksessa käsitellään hybridityön vaikutuksia erityisesti yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Hallinto ja talous, Työelämätaidot
Kohderyhmä: Hallinnon ja talouden työntekijät, Kirkkoherranviraston työntekijät, Muut
Aika ja paikka: 25.-26.9.2025, Scandic Tampere Koskipuisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 25.8.2025
Osaamistavoitteet: Osallistuja tunnistaa hybridityön vaikutukset yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.
Lisätietoja: Koulutus on suunnattu erityisesti seurakuntien toimistohenkilöstölle ja aluekeskusrekisterin työntekijöille.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat lukuun ottamatta illallista, jonka tarjoaa Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry ja johon ilmoittaudutaan erikseen. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Kustannusten lisätiedot: Osallistujat saavat alennusta hotelli Scandic Tampere Koskipuiston hinnoista varauskoodilla FIARB. Varaukset: scandichotels.fi
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Anna-Leena Klemetti-Falenius, anna-leena.klemetti.falenius@step.fi
Linkki kotisivulle: https://step-opintokeskus.fi/