Hyvän säestämisen taito

Takaisin

(3 op)

Tule yhdessä etsimään uutta intoa ja ideoita seurakunnan virsilaulun tukemiseen ja johtamiseen sekä inspiroitumaan yhteismusisoinnista kollegojen kanssa. Tee oma opintosuunnitelmasi ja painota juuri niitä jumalanpalvelusmusiikin ja urkujensoiton tai vapaansäestyksen alueita, joissa haluat uudistua ja kehittyä.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit
Aika ja paikka: 4.-7.2.2019, Jyväskylä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutuksessa on vielä tilaa, ilmoittaudu sähköpostilla ulla.pyykko@evl.fi
Osaamistavoitteet: Osallistuja:

– osaa tukea ja johtaa seurakunnan virsilaulua paremmin

– osaa soittaa virsiä paremmin ja pystyy hyödyntämään virsikirjaa ja lisävihkoa monipuolisesti erilaisilla säestystyyleillä

Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 280 €
Täysihoito: Koulutukseen osallistuja vastaa itse majoituksestaan ja ruokailuistaan.
Muut kustannukset: Matkat
Tiedustelut: Kirkkomusiikin kouluttaja Ulla Tuovinen ja kurssisihteeri Ulla Pyykkö ulla.tuovinen@evl.fi ja ulla.pyykko@evl.fi
Lisätietoja: Koulutus sisältää yhteisiä luentoja ja workshop-työskentelyjä, yksityistunteja sekä omakohtaista harjoittelua, Yksityistuntien sisältöjä voit painottaa valitsemallasi tavalla 4-äänisen koraalikirjan, soinnuttejujen virsikirjojen ja 1-äänisen virsikirjan monipuoliseen käyttöön, vapaaseen säestykseen pianolla tai uruilla tai urkuteosten soittamiseen.

Kouluttajina ovat professori Timo Kiiskinen, kanttori Risto Valtasaari ja kanttori Pekka Björninen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa. Tunteja pidetään paikallisissa kirkoissa, joissa on myös harjoittelumahdollisuuksia koulutuksen aikana. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä.

Linkki kotisivulle: http://sakasti.evl.fi/koulutus
http://sakasti.evl.fi/koulutus
Toteuttaja: Kirkon koulutuskeskus
Yhteistyökumppani: Jyväskylän seurakunta