Ihmisiä Lähi-idässä -vuositeemakoulutus

Takaisin

Vuositeemakoulutuksessa perehdytään pipliaseurojen työhön Lähi-idässä, erityisesti Israelissa, palestiinalaisalueilla ja Egyptissä. Teemoina mm. kristityt sillanrakentajina Lähi-idässä, rauha, sovinto, kristillinen identiteetti ja uskontodialogi. Aiheisiin perehdytään tiedon, tarinoiden ja toiminallisten työskentelyitten välityksellä. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille; lähetys- ja kansainvälinen työ, kasvatus- ja rippikoulutyö, aikuistyö.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys, kasvatus
Kohderyhmä: lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit
Aika ja paikka: 12.3.2020 klo 9-13 Kuopio, Tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa, Suokatu 22
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.3.2020
Sähköposti ja puhelin: tuomiokirkko.kuopio@evl.fi
Osaamistavoitteet: Osallistuja hahmottaa pipliaseurojen ja kirkkojen toimintaa Lähi-idässä, tiedostaa Lähi-idän kristittyjen haasteita ja mahdollisuuksia toimia sekä osaa hyödyntää Lähi-idän -aineistopakettia omassa työssään lähetys- ja globaalikasvatuksessa.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: Maksuton
Täysihoito: Ei täysihoitoa
Tiedustelut: Satu Toukkari satu.toukkari@piplia.fi 040 522 8726
Lisätietoja: Pipliaseura julkaisee vuosittain lähetys- ja kansainvälisyyskasvatusta tukevan aineistopaketin jostakin ajankohtaisesta teemasta. Seura myös kouluttaa seurakuntien kansainvälisen vastuun ja lähetyksen, kasvatuksen ja aikuistyön tekijöitä hyödyntämään materiaalia työssään. Koulutuksissa käytetään toiminnallisia työskentelytapoja. Koulutusten tarkat sisältötiedot julkaistaan tammikuussa 2020 Pipliaseuran internetsivuilla. Koulutukseen ovat tervetulleita myös vapaaehtoiset vastuunkantajat seurakunnasta. Yhteistyössä Kuopion Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.
Linkki kotisivulle: http://www.piplia.fi
Toteuttaja: Suomen Pipliaseura