Ilmaisun iloa

Koulutus peruutettu

Kuinka luoda lasten ideoista projekti, jossa ohjaaja ohjaa toimintaa lapsilta tulleiden ehdotusten pohjalta? Koulutuksen aikana lähdetään liikkeelle osallistujien yhdessä luomasta tarinasta. Työskentelyä vie eteenpäin draama-, kuvataide-, kirjallisuus-, musiikki- ja mediakasvatus, yhdessä ja erikseen. Yhteinen lopputulos on ryhmän näköinen teos, joka paljastuu vasta kurssin viimeisenä päivänä.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 16.-18.4. 2019 Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus peruutettu.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa tarttua lapsilta tulleisiin ideoihin ja toteuttaa monipuolista luovaa toimintaa niiden pohjalta. Osallistuja pystyy hyödyntämään draama-, kuvataide-, kirjallisuus-, musiikki- ja mediakasvatusta työssään.
Kieli: suomi
Täysihoito: 125 €/2 hh tai 160 €/1 hh
Kustannusten lisätieto: Majoitus 2 yötä 44 €/2hh, 80 €/1hh (ei sisällä aamu- ja iltapalaa). Ateriat 50 € (ei sis. aamu- ja iltapalaa), n. 82 € (sis. aamu- ja iltapalan).
Tiedustelut: Ritva Jarva ritva.jarva@seurakuntaopisto.fi 050 400 5093
Lisätietoja: Kouluttajana ilmaisu- ja kasvatusaineiden opettaja Katja Paakki