Innostu innostamaan – Vapaaehtoistoiminnan verkkokoulutus

(0,50 op)

Tule uudenlaiseen koulutukseen verkostoitumaan sekä jakamaan kokemuksiasi ja kysymyksiäsi vapaaehtoistoiminnan kehittymiseksi! Verkkomuotoinen koulutus sopii kirkon ja kirkon järjestöjen työntekijöille, jotka työssään ohjaavat vapaaehtoisia sekä kotimaassa että ulkomailla (mm. ulkosuomalais- tai lähetystyössä).​

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kasvatus, Jumalanpalveluselämä ja julistus, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: 4.10., 6.10., 8.10. ja 11.10.2021 klo 9-12
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2020
Osaamistavoitteet: Osallistuja– osaa soveltaa vapaaehtoisten ohjauksen ja tukemisen periaatteita– osaa hyödyntää seurakunnan sisäisiä ja paikallisia sidosryhmäverkostoja kehittäessään vapaaehtoistoimintaa.
Lisätietoja: Koulutukseen kuuluu etukäteisluettavaa ja pieni etukäteistehtävä. Kokoonnumme koulutuksen aikana myös ryhmiin verkossa. Osallistujat saavat ilmoittautumisen jälkeen tekniset ohjeet verkkoalustan käyttöön.Koulutuksen aihepiirenä ovat: vapaaehtoisten rekrytointi, perehdyttäminen, motivointi ja sitouttaminen sekä vapaaehtoisten ohjaaminen ja tukeminen?
Täysihoito: Ei kustannuksia
Tiedustelut kustannuksista: Irene Nummela, irene.nummela@evl.fi 0505846897