Innostun ja virkistyn! – Kanttoreiden koulutuspäivät

PÄIVIEN TEEMAT:- Luova ryhmätoiminta ja yhteisömusiikki, Teija Tuukkanen- Kuoroimprovisointi ja kuorossa improvisoiminen Vocal Painting käsimerkkejä hyödyntäen, Sanna Vuolteenaho- Lahden kuoroperhe ja sen ideologia, pääsemme seuraamaan myös Marjaana Turusen kuorotyöskentelyä- Mitä kuuluu Lahden Kansainväliselle urkuviikolle? Tutusminen Lahden Sibeliustalon urkuihin, Pauli Pietiläinen

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Musiikki
Kohderyhmä: Kanttorit
Aika ja paikka: 22.-23.9.2021 Lahti
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.5.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumislinkki avautuu 1.9.2020.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa hyödyntää työssään luovan ryhmätoiminnan yhteisömusiikillisia periaatteita sekä kuoroimprovisoinnin perusteita Vocal painting-käsimerkkejä hyödyntäen sekä tutustuu Lahden kuoroperheen ideologiaan ja Lahden Sibeliustalon urkuihin.
Lisätietoja: Koulutus toteutetaan Lahdessa Helsingin ja Espoon hiippakuntien sekä Kirkkohallituksen – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta yhteistyönä.
Osallistumismaksu: 150 euroa
Täysihoito: Ruokailut (kahvitarjoilu, 2*lounas, 1* illallinen) 92 euroa. Majoitus (Scandic Lahti City): 1 hlön huone 116 euroa / hlö, 2 hlön huone 68 euroa / hlö.
Muut kustannukset: Matkakulut
Tiedustelut kustannuksista: Hanna Remes hanna.remes@evl.fi 040 59 31 148
Tiedustelut sisältö: Hanna Remes hanna.remes@evl.fi 040 59 31 148
Linkki kotisivulle: http://helsinginhiippakunta.fi/kirkon-tyontekijoille/