Innostun ja virkistyn!

​​​Koulutuksen teemat:

Luova toiminta ja yhteisömusiikki, Teija Tuukkanen

Mitä kuuluu Lahden Kansainväliselle urkuviikolle, tutustuminen Sibeliustalon urkuihin, Pauli Pietiläinen

Lahden kuoroperhe: Lahden Laulamattomien kuoro – Prego – Lahden Gospelkuoro, Marjaana Turunen: kuoroperheen ideologia ja kuoroharjoitukset

Vocal painting ja improvisatorinen kuorolaulu, Sanna Vuolteenaho

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Musiikki
Kohderyhmä: Kanttorit
Aika ja paikka: 9.-10.2.2022 Lahti
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.11.2021
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa hyödyntää yhteisömusiikin periaatteita ja vocal painting -metodia työssään sekä osaa sopeuttaa kuorotyöskentelyään eri-ikäisten laulajien parissa. Osallistuja tuntee Sibeliustalon urkuja.
Lisätietoja: ​​Koulutuspäivät alkavat Lahdessa 9.2.2022 klo 10 ja päättyvät 10.2.2022 klo 13.

Osallistumismaksu: 150
Täysihoito: Ruokailut (sis. 1*kokouskahvit, 2*lounas ja 1*illallinen) 92 euroa
Muut kustannukset: Hotellimajoitus Scandic Lahti City: 1 hlön huoneessa 119€ / hlö / yö (sisältää aamupalan) tai 2 hlön huoneessa 70 €/hlö/yö. Lisäksi mahdolliset matkakustannukset.
Kustannusten lisätiedot: Majoitus varataan sen varanneille. Ruokailut varataan kaikille ilmoittautuneille.
Tiedustelut kustannuksista: Hanna Remes hanna.remes@evl.fi
Tiedustelut sisältö: Hanna Remes hanna.remes@evl.fi
Linkki kotisivulle: http://helsinginhiippakunta.fi/kirkon-tyontekijoille/#kanttori
Toteuttaja: Helsingin hiippakunta