Innostun ja virkistyn!

Innostumista ja virkistymistä tieteen, musisoinnin ja rukouksen keinoin. Tule mukaan laulamaan säveltäjä Jaakko Mäntyjärven johdolla Helsingin hiippakunnan kanttoreiden koulutuspäivät.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit
Aika ja paikka: 5.-6.2.2020 Turku
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.12.2019
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Innostun_ja_virkistyn_Helsingin_hiippakunnan_kanttoreiden_koulutuspaivat_6045
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumiset Lyytin kautta.
Osaamistavoitteet: Osallistuja

– ymmärtää, mitä innostuminen ja työssäjaksamisen liittyvät toisiinsa ja miten musiikki vaikuttaa meihin aivotutkimuksen perustella,

– tuntee säveltäjä Jaakko Mäntyjärven sävellystyötä ja osaa hyödyntää sitä kuorolle sovittamisessa ja säveltämisessä ja

– tuntee uudistuneet ydinosaamiskuvaukset.

Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 85€ / hlö.
Täysihoito: Majoitus joko 1 hlön tai 2 hlön hotellihuoneessa (Scandic Hotel Julia / Turku):

1 hlön huoneessa 108 euroa / hlö

2 hlön huoneessa 64 euroa / hlö

Ruokailut

2* lounas yhteensä 31 euroa / hlö

1* buffetillallinen 39 euroa / hlö

Muut kustannukset: Matkakustannukset.
Kustannusten lisätieto:
Tiedustelut: Hanna Remes hanna.remes@evl.fi
Lisätietoja: Teemoina ovat: aivot ja innostuminen – aivot ja musiikki – aivot ja työssäjaksaminen.
Toteuttaja: Helsingin hiippakunta