Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät

Takaisin

Verkostotapaaminen

Jaetut eväät -jumalanpalveluspäiviä vietetään tällä kertaa Kuopiossa. Mukaan keskustelemaan, ideoimaan ja jakamaan kokemuksia kutsutaan seurakuntalaisia ja kirkon työntekijöitä. Kootkaa porukka ja tulkaa mukaan!

Päivät rakentuvat avoimista tilaisuuksista ja luennoista, kanavatyöskentelyistä ja jumalanpalveluksista. Kanavissa pohditaan esimerkiksi seuraavia aiheita: Onko Jeesuskin verkossa, kun kaksi tai kolme on koolla? Juhliiko Jumalan kansa vain sanoissa vai päästäänkö sanoista tekoihin? Mitä yhteisön messu voi tuoda seurakunnan yhteiseen messuun? Päivillä etsitään rakennuspalikoita kirkkoon, jossa paikallisseurakuntien toiminta ja jumalanpalveluselämä ovat kehittyneet lämpimäksi, vieraanvaraiseksi, kutsuvaksi ja uskoon rohkaisevaksi.

Kansainvälisiksi puhujavieraiksi jumalanpalveluspäiville saadaan muun muassa ekumeenisten asioiden apulaispääsihteeri, teologian tohtori Dirk Lange Luterilaisesta maailmanliitosta, ja yhteisiä eväitä ovat jakamassa piispat Mari Leppänen, Matti Repo, Kaisamari Hintikka, Jukka Keskitalo, Simo Peura ja Jari Jolkkonen. Tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa on mukana paljon kuopiolaisia seurakuntalaisia ja kirkon työntekijöitä. Tapahtuman kolmantena päivänä sunnuntaina 20.3. osallistujia kutsutaan Kuopion seurakuntien messuihin.

Aihe Sisältö
Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Johtajat / lähijohtajat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Uudet työntekijät, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 18.-20.3.2022
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Lisätietoja: ​Tapahtuman keskeiset paikat ovat Kuopion Musiikkikeskus, Alavan kirkko ja Tuomiokirkko.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 90 €, aikaisen ilmoittautujan hinta 80 € voimassa 31.1.2022 saakka.
Täysihoito: Majoitus järjestettävä itse.
Muut kustannukset: Tapahtumaan voi etukäteen ostaa lounaslippuja.
Tiedustelut kustannuksista: terhi.paananen@evl.fi
Tiedustelut sisältö: terhi.paananen@evl.fi
Linkki kotisivulle: https://jaetutevaat.fi/
Aineistoa: https://jaetutevaat.fi/
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta
Yhteistyökumppanit: Kuopion seurakunnat, Kuopion hiippakunta