Johdatus kristilliseen meditaatioon ja kontemplatiiviseen rukoukseen

(0,50 op)

​​​​Miten meditoidaan? Mitä on kristillinen meditaatio? Miten voin hiljentyä? Miten Raamattu liittyy kristilliseen meditaatioon? Koulutuksessa tutustutaan edellä mainittuihin kysymyksiin ja kristillisen meditaation toimintaan käytännönläheisesti. Kurssi on kaikille avoin ja sopii kaikille. Tavoitteena on hengellisen elämän syventäminen rukoushiljaisuudessa. "Kristillisen meditaation keskeinen tavoite on sallia Jumalan salaperäisen ja äänettömän läsnäolon meissä tulla siksi todellisuudeksi, joka antaa tarkoituksen ja merkityksen kaikelle mitä teemme ja olemme." (John Main).

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Papit, Nuorisotyönohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Muut, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Perheneuvojat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Kanttorit, Johtajat / lähijohtajat
Aika ja paikka: 4. ja 11.11.2022, Seurakuntien talo, Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2021
Osaamistavoitteet: ​Kurssilainen osaa toteuttaa kristillistä meditaatiota päivittäisessä elämässä, aloittaa meditaatioryhmän tai osallistua kristillisen meditaation ryhmiin.
Osallistumismaksu: 50
Täysihoito: ei täysihoitoa
Kustannusten lisätiedot: osallistuja huolehtii itse mahdollisista ruokailu ja majoituskustannuksista
Tiedustelut kustannuksista: henri.jarvinen@evl.fi