Johtamisvalmennus

Takaisin

(15 op)

Johtamisvalmennus on oppimisprosessi, joka on tarkoitettu Kirjo II:n suorittaneille (ei ole kuitenkaan ehto valmennukseen osallistumiselle). Työskentely tapahtuu pienissä valmennusryhmissä ja perustuu valmentavaan ja dialogiseen johtamiseen. Prosessissa käytetään työvälineinä ja ­tapoina työyhteisön peiliä, auditointia ja ryhmän vertaisoppimista valmentajan ohjauksessa. Valmennukseen sisältyy sekä lähioppimista vertaisryhmässä että väliajan tehtäviä. Johtamisvalmennus katsotaan eduksi hakeuduttaessa Kirjo III:een.

Tehtäväalue: Johtaminen,
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat
Aika ja paikka: Orientaatiopäivä 24.1.2020 klo 9.30-15, paikka varmistuu myöhemmin. Lisäksi erikseen sovittavia työskentelyjä 4-5 kpl kaudessa keväällä 2020, syksyllä 2020 ja keväällä 2021 eli yhteensä 12-15 kertaa.
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.12.2019
Sähköposti ja puhelin: mikko.sulander@evl.fi, 0400-910774
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutukseen tai tilaisuuteen osallistumisen esteestä on ilmoitettava välittömästi koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli koulutukseen tai neuvottelupäiviin osallistumisen peruutus tapahtuu alle kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, hiippakunta perii peruutusmaksuna koulutuksen hinnan joko kokonaisuudessaan tai osittain
Osaamistavoitteet: Osallistuja – tuntee valmentavan johtamisen perusteet ja osaamisen johtamiseen liittyvää ajattelua – osaa hyödyntää valmentavan johtamisen käytäntöjä vuorovaikutustilanteissa omassa johtamistyössään – tunnistaa oman johtamiskäyttäytymisensä vaikutuksia ja osaa toimia tilanteiden edellyttämillä tavoilla – osaa kehittää johtamisen taitojaan.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: Osallistumismaksu: yhteensä 1000 € (500 € vuonna 2020 ja 500 € vuonna 2021). Lisäksi mahdolliset matkakulut.
Täysihoito: Ei ole
Tiedustelut: Mikko Sulander mikko.sulander@evl.fi 0400-901774
Linkki kotisivulle: www.tampereenhiippakunta.fi
https://www.tampereenhiippakunta.fi/johtamisen-valmennuspolku-tampereen-hiippakunnassa/
https://www.tampereenhiippakunta.fi/johtamisen-valmennuspolku-tampereen-hiippakunnassa/
Toteuttaja: Tampereen hiippakunta