Just Festival -opintomatka Edinburghiin

(0,50 op)

​​Kulttuuripainotteinen opintomatka, joka suuntautuu Espoon hiippakunnan ystävyyshiippakuntaan Edinburghiin Skotlantiin ja JUST -festivaalille. Tämä festivaali on paikallisten kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen koordinoima huikea kaupunkifestivaali, jossa on tarjolla työpajoja, ajatushautomoita, draamakokonaisuuksia, musiikkielämyksiä ja ennen kaikkea pohdintaa uskonnosta, arvoista ja moraalista. Matkan aikana vieraillaan paikallisseurakunnissa ja perehdytään yhteisölliseen jumalanpalveluselämään.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Jumalanpalveluselämä ja julistus, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Kasvatus, Kestävä kehitys ja ympäristö, Musiikki, Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 17.-22.8.2022
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2021
Sähköposti-ilmoittautuminen: ilmo.espoo@evl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumistiedot: nimi, työtehtävä, seurakunta/muu, ruokavaliotiedot. Matkalle mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee uskontojen välistä dialogia ja uskonnollisten yhteisöjen ympäristö- ja ihmisoikeusajattelua sekä osaa soveltaa työhönsä kokemustaan yhteisöllisestä jumalanpalvelukselämästä.

Lisätietoja: ​Lisätietoja opintomatkan käytännönjärjestelyistä lähetetään vuoden 2021 marraskuussa.
Osallistumismaksu: n. 850€
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää lennot, yhteismajoituksen ja kaksi yhteistä ruokailua. Hinta on alustava arvio!
Muut kustannukset: Matkakulut lentokentälle, päivärahat ja ruokailukustannukset.
Tiedustelut kustannuksista: carolina.koski@evl.fi
Tiedustelut sisältö: mika.nurmi@evl.fi