Just Festival -opintomatka Edinburghiin

(0,5 op)

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle! Tämä festivaali on paikallisten kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen koordinoima huikea kaupunkifestivaali, jossa on tarjolla työpajoja, ajatushautomoita, draamakokonaisuuksia, musiikkielämyksiä ja ennen kaikkea pohdintaa uskonnoista, arvoista ja moraalista. Matkan aikana vieraillaan paikallisseurakunnissa ja perehdytään yhteisölliseen jumalanpalveluselämään.

Koulutusrakenne: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, jumalanpalveluselämä ja julistus, kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys, kasvatus, kestävä kehitys ja ympäristö, seurakuntien musiikkitoiminta, spiritualiteetti, vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: Elokuu (4-5 päivää) 2019, Edinburgh
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.11.2018
Ilmoittautumisen lisätiedot: Sähköinen ilmoittautuminen Hakeudu koulutukseen -linkistä.
Osaamistavoitteet: Osallistuja:

tuntee uskontojen välistä dialogia ja uskonnollisten yhteisöjen ympäristö- ja ihmisoikeusajattelua sekä osaa soveltaa työhönsä kokemustaan yhteisöllisestä jumalanpalveluselämästä.

Kieli: suomi
Kustannusten lisätieto: Osallistumismaksu sisältää lennot, majoituksen kahden hengen huoneessa ja kaksi yhteistä lounasta, hinta on alustava arvio!
Tiedustelut: Anssi Almgren anssi.almgren@evl.fi;
Lisätietoja: Kulttuuripainotteinen opintomatka suuntautuu ystävyyshiippakuntaamme Edinburghiin, missä järjestetään JUST-FESTIVAL. Tämä festivaali on paikallisten kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen koordinoima huikea kaupunkifestivaali, jossa on tarjolla työpajoja, ajatushautomoita, draamakokonaisuuksia, musiikkielämyksiä ja ennen kaikkea pohdintaa uskonnoista, arvoista ja moraalista. Jos olet kiinnostunut uskontojen ja katsomusten kohtaamisesta, oikeudenmukaisuuskysymyksistä, vuorovaikutuksesta moniarvoisessa ympäristössä sekä yhteisöllisestä jumalanpalveluksesta niin tämä reissu kannattaa merkitä kalenteriin jo hyvissä ajoin.

Matkalle mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Toteuttaja: Espoon hiippakunta