Kansainvälisen työn ajankohtaispäivä

Verkostotapaaminen

Mitä on kirkon missio tänään? Jaetaan kokemuksia ja ajankohtaistietoa kirkon lähetyksen ja kansainvälisen vastuun toteutumisesta alustusten ja yhteisten työskentelyjen kautta. Verkostoidu kollegoiden ja järjestöjen edustajien kanssa yhteisen mission äärellä. Ajankohtaispäivä on tarkoitettu seurakunnan työntekijöiden lisäksi luottamushenkilöille, seurakuntalaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: la 10.4.2021 klo 8.30 – 16, Rantakylän kirkko, Rantakylänkatu 2, 80160 Joensuu
Ilmoittautuminen viimeistään: 26.3.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun ja mahdolliset muut kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Lisätietoja: Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin tarkempaa tietoa päivän kulusta. Muutokset mahdollisia.
Osallistumismaksu: 25,00 €
Täysihoito:
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää kahvit ja ruokailun
Tiedustelut kustannuksista: Marjaana Hartikainen, marjaana.hartikainen@evl.fi, 044 7050 606
Tiedustelut sisältö: Jukka Helle, jukka.helle@evl.fi, 044 7050 612
Linkki kotisivulle: https://www.kuopionhiippakunta.fi/
Toteuttaja: Kuopion hiippakunta
Yhteistyökumppanit: Lähetys- ja kirkon kansainvälisen vastuun järjestöt